Vam v kopalnici kaplja? Vam pušča vodovodna cev ali sifon? Imate počeno ali obrabljeno sanitarno keramiko? Sosedu pod vami kaplja s stropa? Imate dotrajane oz. načete svinčene kanalizacijske cevi? Ste se naveličali stare kopalnice in bi jo radi zamenjali s kvalitetno in cenovno ugodno novo kopalnico?

ČAS JE ZA PRENOVO KOPALNICE !!!

Vaših težav je sedaj konec. Naš vodovodni servis vam svetuje in vam kopalnico prenovi na ključ.

V celoti prenovimo ali delno adaptiramo vse vrste kopalnic po ugodnih cenah. Za vas se trudimo, da vam pomagamo izbrati novo kopalniško opremo po najugodnejših cenah, jo pripeljemo na dom in montiramo. V primeru prenove kopalnice vam lahko zaračunamo nižjo stopnjo DDV (namesto 22% DDV, vam zaračunamo 9,5% DDV) in tako zagotovimo najugodnejšo ponudbo za izbrano opremo.

Postopek prenove kopalnice:

  1. Pokličete našega vodovodarja strokovnjaka za adaptacijo kopalnice in se dogovorite za termin ogleda. Z vami se bomo dogovorili o vaših željah, vam svetovali, poiskali rešitve, popisali potreben material in izmerili kopalnico.
  2. Povabili vas bodo v salon kopalniške opreme, kjer vam bo prijazen svetovalec pomagal izbrati keramične ploščice in sanitarno opremo glede na vaše želje, potrebe in predvsem finance.
  3. Na podlagi meritev (izmer) kopalnice in izbrane opreme vam bomo kopalnico zrisali in naredili predračun za kompletno- celotno adaptacijo.
  4. Če boste z izrisom in predračunom zadovoljni se boste dogovorili za termin prenove kopalnice.
  5. Prenova in prevzem kopalnice bosta v dogovorjenem terminu.
  6. Zadovoljni boste uporabljali svojo novo kopalnico in nas z veseljem priporočali svojim sorodnikom, prijateljem, znancem…

Za obisk našega strokovnjaka vam bomo zaračunali 50 EUR, ki vam jih bomo povrnili v primeru prenove kopalnice.

Cena kvalitetne prenove  4 m2 kopalnice na ključ je od cca. 3.700,00 EUR dalje. Cena vsebuje: DDV, rušenje (odstranitev) stare kopalnice z odvozom na deponijo, vodovodne inštalacije z talnim sifonom, priključek za pralni stroj, manjša gradbena dela, keramične ploščice, polaganje keramičnih ploščic, (4  m2 talnih in 22 m2 stenskih), WC školjko z desko in nadometnim splakovalnikom, umivalnik z enoročno vodovodno armaturo za umivalnik HANSGROHE in sifon, tuš kad s tuš kabino KOLPA SAN in enoročno vodovodno armaturo za tuš kad HANSGROHE s tuš setom,  kopalniški radiator Bial z ventilom, finomontažo sanitarne opreme ter predajo prenovljene kopalnice. V ceni ni vključenih novih vrat, oken in bideja.

 

 

KOPALNICA 4 KOPALNICA KOPALNICA 5 KOPALNICA 1 KOPALNICA 2 KOPALNICA 3

 

 

Prenova, obnova, adaptacija kopalnice cena z 9,5% ddv